Mijn naam is Hetty Doornenbal. 

Wat kan ik je bieden

Met mijn diepgaande en jarenlange ervaring en de vergaarde kennis ben ik naast mijn administratieve baan, in 2016 gestart met mijn praktijk Synergy. Hier geef ik onder andere op een bijzondere manier vorm aan de verbinding tussen het spirituele en het fysieke.

Op deze site vind je informatie over mij als

  • Ademwerk-practitioner, waarbij je ervaart dat de adem bewust kan worden ingezet om je welzijn te bevorderen.
  • AromaTouch practitioner, waarbij je met essentiële oliën en meridiaanmassage een zeer ontspannende massage ontvangt.
  • Sacred Sounds, waarbij we samen verbinden door mantra’s en andere inspirerende liederen zingen en drumcirkels organiseren.

In 2007 kwamen ademwerk en vuurlopen op op mijn pad en het heeft mij mijn zelfvertrouwen, innerlijke kracht, balans, harmonie en liefde voor mezelf weer terug gegeven. 

Om mij op het persoonlijk en spirituele vlak verder te ontwikkelen en methoden aan te leren voor begeleiding op het gebied van heling, heb ik verschillende internationale- en nationale opleidingen, trainingen, teachings en workshops gevolgd en blijf ik trainingen volgen om mezelf te bijven ontwikkelen, o.a. op het gebied van vuurlopen en ademwerk, Reiki 1 en 2, Oneness, level 1 van Quantum Touch, energetische heling en Tri-Energetics en andere vormen van empowerment. Ik heb mij verdiept in wat het betekent om vrouw te zijn, via verschillende vrouwenworkshops en ik heb de opleiding gevolgd tot sjamanistisch practitioner bij Definest. 
Een aantal van mijn leermeesters zijn Peggy Dylan (Sundoor), Ursula Aerts (Definest), Henry Marshall (Inpeacenet en tri-energetics), Deep, het vuur, Dalai Lama, Heriberto Villasenor, Angaangaq Angakkorsuaq, het leven zelf en veel mensen die een mooie spiegel voor mij zijn (geweest).

Vanaf 2008 tot nu heb ik veel bij Definest geassisteerd en ondersteund bij diverse opleidingen, trainingen en workshops, zoals de Sjamanistisch Ademwerk Certificatie training, de Vuurloop Instructeur Certificatie training, Warm Water rebirthing weekend,  Women & Wings, een meerdaagse vrouwenworkshop  bij Definest. 

Ik heb regelmatig mijn bijdrage geleverd als vuurhoedster, door het vuur te verzorgen voor diverse vuurlopen voor o.a. particulieren, scholen, bedrijfsvuurlopen en TV programma’s, zoals: Een nieuw begin, The Nick Battle, De Mentalist.

 “Hetty’s passie voor het werk en haar fijngevoeligheid zorgen voor een transparante en effectieve bijdrage binnen Definest,” aldus Ursula Aerts, oprichtster van Definest.

Verder ben ik samen met Arianne van der Vaart in 2018 gestart met Sacred Sounds, waarbij we mantrazangcirkels en drumcirkels organiseren. Voor meer informatie klik hier .

 En verder

Fotografie en met name natuurfotografie is één van mijn grote hobby’s. Ik wil graag de schoonheid, die ik door de lens zie en vastleg, met je delen. Het merendeel van de foto’s op deze website zijn door mij gemaakt.